Kananagitsad

Kananagitsad

Kananagitsad

Maitsvad kananagitsad snäkkimiseks, mille marinaadis on kasutatud puhtast piimast valmistatud Alma keefiri.

6 portsjonit
2 h
11 rating

Koostisosad6 portsjonit

Marinaad

1
muna
1 tl
tšillipulbrit
1 tl
soola
1 tl
pipart
2
küüslauguküünt
1 spl
ketšupit
700 g
kanafileed
200 g

Paneering I osa

100 g
nisujahu
50 g
maisijahu
1 tl
küpsetuspulbrit
½ tl
soola
1 tl
paprikapulbrit

Paneering II osa

75 ml
2 tk
muna

Frittimiseks

250 ml
õli

Valmistamine

  1. Valmista ette suuremas nõus marinaad, võta muna ja Alma keefir ning sega nad omavahel vispeldades läbi. Lisa maitseained, pressi küüslaugupressiga sisse küüslaugu küüned ja vispelda veelkord omavahel läbi. Viiluta kanafilee pikemateks ühtlasteks ribadeks. Jäta umbes paariks tunniks marineerima.
  2. Võta kauss ja lisa sinna kõik paneeringus loetletud komponendid, sega omavahel läbi. Võta suurem taldrik ja sõelu komponendid läbi, taldrikule.
  3. Klopi omavahel eraldi anumas läbi munad ja Alma piim.
  4. Vala õli suuremale ja kõrgemale wokpannile (võid kasutada ka potti). Kui õli on saavutanud piisava kuumuse võta kanafilee, kasta see läbi muna-piimasegust ja paneeringust ning pane kohe pannile. Keera ringi siis kui on näha, et ääred lähevad kuldpruuniks. Küpseta mõlemalt poolt läbi.
  5. Kui sul on olemas, aseta järjest pannilt tulnud nagistad küpsetusrestile (köögipaber alla), seal saab üleliigne õli rahulikult ära tilkuda. Parim näpuvahel söömiseks.
  6. Retsepti autor: Marjaana Vaher

Leia rohkem?

Leia rohkem retsepte.