Jõhvikatega kreemjuust

Jõhvikatega kreemjuust

Jõhvikatega kreemjuust

Jõhvikatega kreemjuust

Jõulune kreemjuust Sinu pidulauale, mille teeb eriliseks imeline Forte kõvajuust!

8 portsjonit
3 h
00 ratings

Koostisosad8 portsjonit

100 g
50 g
400 g
toorjuustu
100 g
rohelist paprikat
10 g
murulauku
250 g
jõhvikaid

Valmistamine

  1. Mikserda omavahel toasoe toorjuust ja riivitud Forte juust, lisa salatijuust, murenda sõrmede vahel. Mikserda 2-3 min.
  2. Tükelda paprika ja murulauk ja sega spaatliga omavahel läbi. Tee kaheks palliks, pane käega juustu pallile külgedele jõhvikaid, aseta nad toidukile peale ja mässi korralikult sisse.
  3. Jäta külmkappi 2-3 tunniks tahenema.
  4. Määri maitsvatele juustuküpsistele, kasuta dipina või pidulaua snäkkide täidisena.
  5. Kogusest jagub suurele pidulauale. Igapäevaseks tarbeks võid retsepti julgelt poolitada.
  6. Retsepti autor: Marjaana Vaher

Leia rohkem?

Leia rohkem retsepte.