Jogurtikauss puuviljade ja müsliga

Jogurtikauss puuviljade ja müsliga

Jogurtikauss puuviljade ja müsliga

Jogurtikauss puuviljade ja müsliga

Valio PROfeel mustasõstra jogurtiga kauss puuviljade ja tatramüsliga sobib toitainerikkaks hommikusöögiks kui ka patuvabaks magustoiduks!

1 portsjonit
30 min
00 ratings

Koostisosad1 portsjonit

200 g

Tatramüsli

50 g
metspähkleid
50 g
mandleid
1 tl
kaneeli
½ tl
kardemoni
1 spl
kookosrasva
80 g
toortatrahelbeid
1 spl
mett

Valmistamine

  1. Purusta mandlid ja pähklid noaga väiksemateks tükkideks ja lisa kõik komponendid kastrulisse. Sulata pliidil madalal kuumusel pidevalt segades komponendid, et mesi ja kookosrasv sulaks kõikide komponenditega kokku. Seejärel vala see eelnevalt küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja küpseta 160 kraadises ahjus ca 10-15 minutit. Sega ka ahjus vahepeal müslit, et ta ühtlasemalt pruunistuks. Jahuta müsli ja säilita seda õhukindlas anumas.
  2. Täiuslikuks hommikusöögiks haara üks tops PROfeel mustsõstra proteiinijogurtit, lisa sellele müslit ja peotäis vaarikaid ja mustikaid, mõnusa nüansi annab ka füüsal. Lase hea maitsa!
  3. Retsepti autor: Marjaana Vaher https://www.marjaanavaher.ee/

Leia rohkem?

Leia rohkem retsepte.