Grilljuustu friikad kirsimoosiga

Grilljuustu friikad kirsimoosiga

Grilljuustu friikad kirsimoosiga

Grilljuustu friikad kirsimoosiga

Kes ütles, et soolane ja magus ei käi kokku? Kiire suupiste, mille maitsekombinatsioonid on nii hõrgud just tulenevalt magusast kirsimoosist ja krõmpsuvast grilljuustust.

2 portsjonit
30 min
00 ratings

Koostisosad2 portsjonit

250 g
külmutatud kirsse
3 spl
moosisuhkrut
400 g
õli

Valmistamine

  1. Moosi tegemiseks pane potti kirsid, lisa ka hästi natukene vett, et kirsid põhja ei kõrbeks. Kuumuta natuke, kuni kirssidest on vedelik välja tulnud ning lisa suhkur.
  2. Keeda tasasel tulel u 10 min, seejärel püreesta ning jahuta.
  3. Lõika grilljuust pikkupidi pooleks ning lõika neist u 1,5 cm kangikesed.
  4. Valmista ette grill või kui selleks võimalus puudub, lisa pannile õli ja kuumuta see. Lisa Eila grilljuustu kangid, grilli või prae igast küljest kuni juust on kenasti kuldseks muutunud.
  5. Nõruta juustud paberrätiku peal, purusta neile peale natuke värsket pipart.
  6. Naudi soojalt koos kirsimoosiga!
  7. Retsepti autor: Katre Ojarand

Leia rohkem?

Leia rohkem retsepte.