Tooted
Ettevõttest
Retseptid
Hea teada
Uudised
Kampaaniad
Kontakt
Eksport
Eesti keeles
Tooted
Piimad
Jogurtid
Pudingud
Keefirid
Hapukoored
Koored
Kohupiimad
Dipikastmed
Kodujuustud
Juustud
Võid
Taimsed tooted
Piimasnäkid
Pähklikreemid
Beebitoit
Foodservice
Laktoosivabad tooted
Uued tooted
Ettevõttest
Valio Eesti tutvustus
Retseptid
Hea teada
Uudised
Kampaaniad
Valio sulatatud juustude kampaania
Kontakt
Valio Eesti AS Laeva Meierei
Valio Eesti AS Võru Juustutööstus
Eksport
Eesti keeles
Global
Brokkoli-herne püreesupp Kaval Antsu suitsujuustuga
Brokkoli-herne püreesupp Kaval Antsu suitsujuustuga
Brokkoli-herne püreesupp Kaval Antsu suitsujuustuga
Teave
Koostisosad
Valmistamine
6
portsjonit
45
min
1
1 rating
Koostisosad
6 portsjonit
350
g
Brokkolit
400
g
Herneid
3
tk
Kartulit (väikesemat)
250
g
Valio Kaval Ants suitsujuust 250g
2
dl
Alma kohvikoor 10% 200ml
2
tl
Soola
2
viilu
Röstsaia
Valmistamine
Koori kartulid ja lõika kuubikuteks, tükelda brokkoli õisikuteks.
Keeda brokkoli, herned ja kartulid pehmeks, kurna ning püreeri.
Tükelda Kaval Antsu suitsujuust väikesteks tükkideks ning lisa valminud segule, lisa juurde ka Alma kohvikoor ja sool ning püreeri veelkord.
Vajadusel lisa supi vedeldamiseks keeduvedelikku.
Lõika röstsaiaviilud kuubikuteks ja rösti kuival pannil.
Serveeri suppi soojalt saiakuubikutega.
Printida
Jaga retsepti
Jaga
Edukaks kokkamiseks
Valio Kaval Ants suitsujuust 250g
Alma kohvikoor 10% 200ml
Leia rohkem?
Leia rohkem retsepte.
Mine otsingusse