Banaanitortillad šokolaadi-metspähkli pudinguga

Banaanitortillad šokolaadi-metspähkli pudinguga

Banaanitortillad šokolaadi-metspähkli pudinguga

Banaanitortillad šokolaadi-metspähkli pudinguga

Kiire ja lihtne snäkk, mida pakkuda perele maiustamiseks või mõnus näputoit pakkumiseks laste sünnipäevadel.

1 portsjonit
30 min
00 ratings

Koostisosad1 portsjonit

2 tk
väiksemat banaani
8 tk
minitortillat
1 spl
kaneeli
2 spl
rafineerimata roosuhkrut
1 tk
2 spl
võid

Valmistamine

  1. Lõika mõlemad banaanid neljaks. NIPIKAS! Banaani lõika koos koorega, nii on endal mugavam ja lihtsam lõigata. Eemalda tükeldatud banaanidelt koor. Võta ükshaaval tortillad, määri neile põhjale pudingut (ca 0,5 spl). Aseta keskele banaan ja voldi kokku. Kinnita otsad hambatikuga. Jälgi, et tikud oleksid pigem pikkupidi, nii saavad pruunistatud kõik küljed.
  2. Sega eraldi kausis suhkur ja kaneel. Jäta ootele. Pane pann pliidile soojenema madalal kuumusel ja nii hoia ka terve küpsetamise aeg! Sulata või ja aseta tortillad pannile pruunistuma, see võtab aega väga vähe, ole valvas! Keera nii, et kuldse jume saaks võimalikult palju küljed, võta pannilt ja rulli tortillasid kohe kaneeli-suhkru segus. Eemalda hambatikud.
  3. NIPIKAS! Kasuta ülejäänud pudingut dipikastmena!
  4. Retsepti autor: Marjaana Vaher https://www.marjaanavaher.ee/

Leia rohkem?

Leia rohkem retsepte.