15-minuti kreemine kanapasta

15-minuti kreemine kanapasta

15-minuti kreemine kanapasta

15-minuti kreemine kanapasta

Päevad vuhisevad mööda justkui 2x kiirendusega ja kogu menüü koosneb kohvist ning võikudest? Selle eluviisiga kahjuks kaugele sa ei purjeta. Seega tõmbame üheskoos pidurit ja leiame üles köögipärlid, mis on toitvad, aga mille valmistamine võtab päevast vaid 1%. See 15-minuti kreemine kanapasta on sellest ehe näide.

2 portsjonit
15 min
00 ratings

Koostisosad2 portsjonit

200 g
Pastat
Soola, pipart, sidrunipipart
2 tk
Küüslauguküünt
200 g
Kanafileed
150 ml
2 spl
Tomateid

Valmistamine

  1. Keeda pasta soolaga maitsestatud vees poolpehmeks (al dente).
  2. Samal ajal prae pannil õlis hakitud küüslauguküüned klaasjaks ja tõsta kõrvale.
  3. Viiluta kanafilee õhukesteks tükkideks ning prae pannil valmis koos soola, pipra ja sidrunipipraga.
  4. Lisa pannile juurde küüslauk, Valio sulatatud juust ja vala juurde vahukoor ning lase madalal kuumusel podiseda.
  5. Nõruta pasta ning lisa pannile samal ajal segades.
  6. Kaunista koos lemmik maitserohelisega ning tomatitega.

Leia rohkem?

Leia rohkem retsepte.