Karulaugupirukas
pärmi-lehttaigent | |
Alma Eesti võid 82% | 20 g |
Täidis
muna | 3 |
Alma piima | 500 g |
Valio Viola sulatatud juustu murulaugu ja koduaiaürtidega | 180 g |
riivitud porgandit | 5 spl |
meresoola | |
tabascot | |
musta pipart |
Kate
karulauku | |
Alma Eesti võid 82% | 15 g |
Приготовление
Alusta täidisest, mille jaoks blenderda omvahel munad, piim, sulajuust, riivitud porgand ja maitsesta meresoola, tabasco ja musta pipraga.
Põhja jaoks rulli taigen lahti ja kata sellega küpsetusvormi põhjad ja ääred. Kuumuta ahi 190 kraadini. Eelküpseta põhja 5 minutit ja seejärel lisa täidis pirukapõhjale ning jätka küpsetamist kuni täidis on hüübinud.
Katte jaoks kuumuta kastrulis või ja küpseta karulauku umbes üks minut, seejärel lisa piruka peale.
Head isu!
Retsepti autor: Kristian Neemela http://kristiankokkab.blogspot.com