Banoffee Alma karamelli pudingu twistiga

digestive küpsiseid (magustamata) 100g
Alma Eesti või 82% 200g 50g
banaan 1
Alma vahukoor 35% 400ml 400ml
pekaanipähkleid 50g
kookoskaramelli (Natures Charm) 1spl
Alma puding karamelli 230g 1 tops

Приготовление

Kiire ja lihtne kook, üllatab ootamatuid külalisis, ole valmis vastama küsimusele: Kuidas sa küll nii kiirelt sellise hõrgutise valmis teha jõudsid?”

 

Purusta digestive küpsised ja näpi kokku toasooja võiga. Pane 20 cm vormi põhja küpsetuspaber ja vooderda põhi küpsisepuru ja või seguga. Aseta külmkappi. Viiluta banaan ja tükelda pekaanipähklid. Võta külmkapist vorm, lisa selle peale banaan, pekaanipähklid ja nirista peale 1 spl karamellikastet. Pane veelkord külmkappi. Vahusta vahukoor, lisa sellel puding ja karamellikaste, vahusta veelkord korra läbi. Võta külmkapist kook ja libista ta vormist välja alusele, kus soovid kooki serveerida. Lisa peale vahustatud koor ja puding, ikka uhkelt pane täidist. Soovi korral nirista peale ka karamelli. 

 

Joogisoovitus! Must kohv või pipramünditee.

 

Retsepti autor: Marjaana Vaher