Banaanitortillad šokolaadi-metspähkli pudinguga

väiksemat banaani 2
minitortillat 8
kaneeli 1spl
rafineerimata roosuhkrut 2-3 spl
Alma puding šokolaadi-metsapähkli maitseline 230g 1 tops
võid 2-3 spl

Приготовление

Lõika mõlemad banaanid neljaks. NIPIKAS! Banaani lõika koos koorega, nii on endal mugavam ja lihtsam lõigata. Eemalda tükeldatud banaanidelt koor. Võta ükshaaval tortillad, määri neile põhjale pudingut (ca 0,5 spl). Aseta keskele banaan ja voldi kokku. Kinnita otsad hambatikuga. Jälgi, et tikud oleksid pigem pikkupidi, nii saavad pruunistatud kõik küljed.

 

Sega eraldi kausis suhkur ja kaneel. Jäta ootele. Pane pann pliidile soojenema madalal kuumusel ja nii hoia ka terve küpsetamise aeg! Sulata või ja aseta tortillad pannile pruunistuma, see võtab aega väga vähe, ole valvas! Keera nii, et kuldse jume saaks võimalikult palju küljed, võta pannilt ja rulli tortillasid kohe kaneeli-suhkru segus. Eemalda hambatikud.

 

NIPIKAS! Kasuta ülejäänud pudingut dipikastmena!

  • Kiire ja lihtne snäkk mida pakkuda perele argiõhtul.
  • Põnev ja uus näputoit pakkumiseks laste sünnipäevadel, sest lastele meeldib see kombinatsioon kindlasti väga!

 

Retsepti autor: Marjaana Vaher https://www.marjaanavaher.ee/