Singi-juustu kringel
pärmi | 25g |
jahu | 8dl |
Alma Eesti võid 82% | 50g |
Alma piima | 2,5dl |
Forte riivjuustu | 300g |
sinki | 300g |
suhkrut | 1spl |
soola | 1tl |
määrimiseks võid |
Приготовление
Sega pärm suhkruga, vala juurde toasoe piim ja sool. Lisa vaikselt jahu ja sõtku kuni taigen hakkab kausi küljest lahti tulema. Nüüd lisa 50g pehmet Alma võid ja sõtku taignast pallike. Pane taigen umbes 1h sooja kohta seisma.
Tee laud jahuseks ja rulli taigen taignarulliga laiali. Määri taigen pealt võiga kokku ja puista peale singitükid ja riivitud Forte juust. Rulli taigen toruks kokku. Edasi tee nagu fantaasia lubab kas nii nagu päris kringlit, et lõikad taigna kolmeks ja teed palmiku või lõika sälgud sisse. Küpseta kringlit 200 kraadi juures 25 minutit.