Keefiritort

Põhi

küpsiseid või piparkooke 200 g
Alma Eesti või 82% 200g 80 g

Kreem

Alma keefir 2,5% 1kg 300 g
Alma maitsestamata kohupiimakreem 3,0% 300g 300 g
Alma vahukoor 35% 400ml 300 ml
maasika toormoosi 300 g
želatiini 20 g

Приготовление

Põhja tegemiseks purusta küpsised ja sega sulatatud võiga. Suru küpsetuspaberiga vooderdatud koogivormi põhja.

 

Kreemi jaoks sega želatiin 10spl veega ja pane sulama. Sega omavahel keefiir, kohupiim, maasika toormoos. Lisa kreemile sulanud želatiin. Vahusta vahukoor suhkruga ja sega kreemi hulka.

 

Kalla segu koogivormi ja lase taheneda vähemalt 4h, soovitavalt üleöö.

 

Kaunista pähklite, marjade või endale meelepärasega.