VIOLA MAHLANE KUKESEENE TACO

4 portsjonit

Santa Maria Taco põhjasid 1 pakk
Valio Viola kukeseene-ürdi sulatatud juust 185g
Alma vahukoor 35% 2dl
Peterselli 1 pakk
Valio Atleet riivjuust küpsetistele 50g
Kukeseen 300g
Keskmine sibul 1 tk
Soolakurki 3 tk
Peekonit 135g
Jääsalatit 1 pakk
Alma Eesti või 82% 10g

Valmistamine

Kaste

Vala vahukoor kastrulisse ja aseta pliidile. Kuumuta keskmisel kuumusel. Lisa juurde Viola kukeseene-ürdi sulajuust ning Atleet riivjuust. Haki petersell ning lisa kastrulisse. Kuumuta aegajalt segades kuni kaste on paksenenud.

Kukeseene sibula segu

Haki sibul. Aseta pann tulele ja lisa veidi õli. Kui õli on kuum, siis pane hakitud sibul pannile. Prae kuni sibul on klaasjas. Seejärel lisa kukeseened ja tükike võid. Maitsesta soola ja pipraga. Kui kukeseene sibula segu on valmis, siis tõmba paberiga pann puhtaks ning aseta uuesti tulele. Prae peekoni viilud kuniks need on krõbedad.

Haki kurk pikuti üheksaks ning jääsalat väiksemaks.

Enne tacode kokkupanemist prae tacod kergelt pannil.

Tacode kokkupanemine

  • Võta soe soojendatud krõbe taco
  • Lisa veidike kastet taco põhjale.
  • Aseta lusikatäis kukeseene-sibula segu tacole.
  • Lisa hakitud jääsalatit ning praetud peekoniviil.
  • Seejärel lisa kurgiviilud
  • Lõpuks lisa mahlaseks nüansiks veel pisut kastet tacole.

 

Voila! Ongi valmis! Naudi!