Viola juustusupp hakklihaga

4 portsjonit

hakkliha 400g
Valio Viola kukeseenemaitseline sulatatud juust ürtidega 185g
konserveeritud maisi 200g
värskeid šampinjone 150g
punane pipar 1
sibul 1
kuivatatud porgandit 10g
päikesekuivatatud tomateid 10g
riivitud juustu
sool, pipar

Valmistamine

Lõika sibul väikesteks kuubikuteks. Viiluta seened. Lõika paprika kuubikuteks.

 

Kuumuta õli kastrulis ja prae sibul kuni see muutub läbipaistvaks. Lisa hakkliha, prae. Lisa paprika, seened ja prae veel 5 minutit. Lisa kuivatatud köögiviljad ja vett nii palju, et köögiviljad oleks kaetud. Kui soovid vedelamat suppi, siis lisa rohkem vett. Keeda 15 minutit.

 

Kõige lõpus sega juurde sulatatud juust, lisa mais, maitse järgi soola ja värskelt jahvatatud pipart.

 

Serveeri kohe ja raputa peale riivitud juustu.