Viola juustusupp hakklihaga
4 portsjonit
hakkliha | 400g |
Valio Viola kukeseenemaitseline sulatatud juust ürtidega | 185g |
konserveeritud maisi | 200g |
värskeid šampinjone | 150g |
punane pipar | 1 |
sibul | 1 |
kuivatatud porgandit | 10g |
päikesekuivatatud tomateid | 10g |
riivitud juustu | |
sool, pipar |
Valmistamine
Lõika sibul väikesteks kuubikuteks. Viiluta seened. Lõika paprika kuubikuteks.
Kuumuta õli kastrulis ja prae sibul kuni see muutub läbipaistvaks. Lisa hakkliha, prae. Lisa paprika, seened ja prae veel 5 minutit. Lisa kuivatatud köögiviljad ja vett nii palju, et köögiviljad oleks kaetud. Kui soovid vedelamat suppi, siis lisa rohkem vett. Keeda 15 minutit.
Kõige lõpus sega juurde sulatatud juust, lisa mais, maitse järgi soola ja värskelt jahvatatud pipart.
Serveeri kohe ja raputa peale riivitud juustu.