Suvikõrvitsa püreesupp kukeseentega
4 portsjonit
keskmise suurusega suvikõrvitsat | 1/2 |
porgandit | 4 |
kartulit | 4 |
küüslauguküünt | 1 |
Alma Eesti 82% võid | 2 sl |
Valio Viola sulatatud juustu | 200 g |
kukeseeni | 250 g |
Valmistamine
Puhasta ja tükelda kukeseened ning prae pannil võis läbi.
Puhasta küüslauguküüs, haki peeneks ja hauta võis. Lisa kooritud ja tükeldatud suvikõrvits, porgand ning kartul, kata veega ja keeda kuni köögiviljad on pehmed. Lisa sulajuust, püreeri, vedeldamiseks lisa soovi korral kuuma vett ning maitsesta soola ja pipraga.
Serveeri koos võis praetud kukeseentega.
Jaanika ja Signe, Valio toidublogijad
http://maitsevseiklus.blogspot.fi