Suvikõrvitsa pasta

2 portsjonit

suvikõrvits 1
oliiviõli 1 spl
küüslaugu küünt 2
punast sibulat 0,5
kirsstomatit 8
kollane paprika 1
Valio Viola sulatatud juustu krabimaitseliste nuudlitega 3 spl
näpuotsatäis soola
maitse järgi musta pipart
Valio Gran Regale juustu peale raputamiseks

Valmistamine

Viiluta pikkadeks ja õhukesteks viiludeks suvikõrvits, paprika ja sibul. Lõika kirsstomatid neljaks. Pane wok pann madalal kuumusel pliidile ja pruunista kergelt läbi sibul ja küüslauk(küüslaugu võid purustada küüslaugupressiga), lisa paprika ja suvikõrvits, tõsta kuumust. Pruunista kergelt, samaaegselt segades. Lisa 3 spl Valio sulatatud juustu krabimaitseliste nuudlitega, sega läbi. Keera kuumus kinni, lisa kirsstomatid ja sega veelkord kergelt läbi. Serveeri Valio Gran Regale juustuga. Serveeri koheselt!

 

Retsepti autor: Marjaana Vaher https://www.marjaanavaher.ee/