"Linnupesad" kohupiima-sulajuustu kreemiga

8 portsjonit

Pesad

tumedat šokolaadi (sulatatud) 150g
soolakõrsikuid 150g

Kreem

Alma metsmaasika kohupiimakreemi 200g
Valio Viola sulatatud juustu 6sl
suhkrut 1-2sl

Kaunistuseks

šokolaadimune

Valmistamine

Pesade valmistamiseks murra kõrsikud tükkideks  ja sega sulatatud šokolaadiga, saadud massist vormi muffini vormide sisse korvikesed ehk "pesad" ja aseta 45 minutiks külmkappi.
Kreemi jaoks mikserda kokku kohupiim, suhkur ja toasoe Valio Viola sulajuust. Võta korvikesed muffinivormist välja, täida kreemiga ja kaunista meelepäraselt ning serveeri.

 

Jaanika ja Signe, Valio toidublogijad
http://maitsevseiklus.blogspot.fi