Kreemine pasta
4 portsjonit
riisinuudleid | 1 pakk |
värskeid herneid | 100 g |
punane paprika | 1 |
oliiviõli | 1 spl |
punane sibul | 1 |
suvikõrvitsat | 0,5 |
Alma vahukoort 35% | 150 ml |
Valio Viola sulatatud juust krabimaitseliste nuudlitega | 4 spl |
lumekrabi pulka | 2 |
soola | 0,25 tl |
suitsutatud paprikat | 1 tl |
Santa Maria chilli explosion maitseainet (vürtsikama toidu armas | 0,25 tl |
peale raputamiseks Valio Forte juustu |
Valmistamine
Viiluta pikkadeks ja õhukesteks ribadeks paprika, suvikõrvits, punane sibul ja lumekrabi. Puhasta kaunadest herned. Valmista ette riisinuudlid vastavalt pakendil viidatud juhendile. Pane wok pann pliidile madalal kuumusel, lisa oliiviõli ja sibul, prae kergelt. Seejärel lisa paprika, prae mõned minutid ning lisa suvikõrvits. Prae ca 2-3 minutit, lisa riisinuudlid ja kohe 3 spl Valio sulatatud juustu krabimaitseliste nuudlitega. Kõige lõpus lisa herned ja viilutatud lumekrabi. Sega komponendid omavahel. Maitsesta soola ja suitsutatud paprikaga, lisa vahukoor ning sega kõik ühtlaselt läbi. Piisab paarist minutist.
Serveeri kohe! Lisa kindlasti peale Valio Forte juustu.
Retsepti autor: Marjaana Vaher https://www.marjaanavaher.ee/