Kreemine pasta

4 portsjonit

riisinuudleid 1 pakk
värskeid herneid 100 g
punane paprika 1
oliiviõli 1 spl
punane sibul 1
suvikõrvitsat 0,5
Alma vahukoort 35% 150 ml
Valio Viola sulatatud juust krabimaitseliste nuudlitega 4 spl
lumekrabi pulka 2
soola 0,25 tl
suitsutatud paprikat 1 tl
Santa Maria chilli explosion maitseainet (vürtsikama toidu armas 0,25 tl
peale raputamiseks Valio Forte juustu

Valmistamine

Viiluta pikkadeks ja õhukesteks ribadeks paprika, suvikõrvits, punane sibul ja lumekrabi. Puhasta kaunadest herned. Valmista ette riisinuudlid vastavalt pakendil viidatud juhendile. Pane wok pann pliidile madalal kuumusel, lisa oliiviõli ja sibul, prae kergelt. Seejärel lisa paprika, prae mõned minutid ning lisa suvikõrvits. Prae ca 2-3 minutit, lisa riisinuudlid ja kohe 3 spl Valio sulatatud juustu krabimaitseliste nuudlitega. Kõige lõpus lisa herned ja viilutatud lumekrabi. Sega komponendid omavahel. Maitsesta soola ja suitsutatud paprikaga, lisa vahukoor ning sega kõik ühtlaselt läbi. Piisab paarist minutist.

 

Serveeri kohe! Lisa kindlasti peale Valio Forte juustu.

 

Retsepti autor: Marjaana Vaher https://www.marjaanavaher.ee/