Kirsitäidisega sulajuustukook

Karamell

suhkrut 300 g
Alma vahukoort 150 g
cointreaud 40 g
Alma Eesti võid 100 g

Sulajuustukook

banaani 2
Valio Viola sulajuustu 200 g
Cointreau likööri 50 g
zelatiini 7 g
külma vett 35 g
Alma vahukoort 240 g
suhkrut 30 g
vaniljesuhkrut 5 g

Kirsikreem

külmutatud kirsse 300 g
vett 100 g
suhkrut 50 g
agar-agarit 4 g

Valge šokolaadiglasuur

valget šokolaadi 400 g
kookoseõli 4 spl

Valmistamine

Kõigepealt valmista karamell. Selleks karamelliseeri pannil suhkur. Teises potis kuumuta koor, lisa see vaikselt segades karamellile ning sega ühtlaseks massiks. Lisa juurde või ja cointreau liköör. Sega läbi ja lase jahtuda.
Järgmisena valmista sulajuustukreem. Selleks püreesta blenderis banaanid, sulajuust ja cointreau ühtlaseks massiks. Paisuta želatiin külma veega. Seejärel sulata see vedelaks massiks, et ühtegi tükki poleks ning lisa see banaani-sulajuustukreemi hulka. Kui banaani-sulajuustukreem on valmis siis lisa 5 spl karamellikreemi banaanikreemi hulka.
Teises kausis vahusta koor suhkrutega. Sega vahustatud koor banaani-sulajuustukreemi hulka. Jaga kreem võrdselt kahte erinevasse anumasse.
Täida koogivorm poole koguse kreemiga. Keskmiseks kihiks on kirsikreem. Viimase kihina lisa ülejäänud banaani-sulajuustukreem.
Kirsikreemi tegemiseks kaalu kastrulisse külmutatud kirsid, vesi, suhkur ja agar-agar.
Kuumuta keemiseni ja keeda neid umbes 2 minutit. Püreesta segu ja jahuta maha. Kui kirsikreem on tardunud siis pane tardunud kirsikreem uuesti blenderisse ja püreesta siidiseks massiks. Seejärel on kirsikreem valmis kasutamiseks.
Valge šokolaadiglasuuri jaoks sulata vesivannil šokolaad ja kookoseõli. Sega ühtlaseks massiks ja glasuuri kook.