Kanapasta sulajuustu ja pestoga

2 portsjonit

Pappaedelle pastat 2 inimese portsjon
väike sibul 1
küüslauguküüs 1
kanafileed 200g
köögikoort või vett 200ml
pestot 2tl
Valio Viola sulatatud juust 185g 3 sl
soola, pipart
Parmesani tüüpi juustu
värsket basiilikut

Valmistamine

Vala pasta keevasse soolaga maitsestatud vette ja keeda vastavalt pakendil olevale juhendile.

 

Seejärel haki 1 väike sibul ja 1 küüslauguküüs. Vala pannile õli ja prae sibulat ja küüslauku, kuni need on klaasjad.

 

Tükelda 1 suur kanafilee (u 200 g) ja tõsta kana pannile sibulate juurde ja prae läbi ning maitsesta soola ja pipraga.

 

Vala segule 200 ml köögikoort (või vett) ning lahusta kastmes 2 teelusikat pestot ja lisa 3 supilusikat sulajuustu. Sega kaste ühtlaseks ja kuumuta läbi.

 

Poeta kirsstomatid ja basiilikulehed valmis kastmesse ja kuumuta veel 5 minutit.

 

Sega pasta kastmega, kaunista parmesanilaastude ja värske basiilikuga.

 

Naudi!