Hakklihasegu
veise-seahakkliha (50:50) |
400 g |
suitsust BBQ kastet |
2 spl |
Meresoola |
|
Cayenne pipart |
|
Täidis:
Paneering 1
Paneering 2
Paneering 3
riivsaia |
75 g |
sibulapulbrit |
1 tl |
küüslaugupulbrit |
1 tl |
Cayenne pipart |
|
Valmistamine
Kõigepealt valmista hakklihasegu. Selleks sega omavahel hakkliha, BBQ kaste ning maitsesta see cayenne pipra ja meresoolaga.
Pane Forte sulajuust pritskotti.
Jaga hakkliha 9 portsuks ja vormi sellest pall. Suru pall peopessa lamedaks, pritsi hakkliha keskossa täidis ning suru ääred kokku ja vormi sellest pall. Nii, et täidis jääks ilusasti lihapalli keskele.
Sega omavahel riivsai, sibulapulber, küüslaugupulber ja väheke cayenne pipart.
Alusta paneerimist jahu sees, seejärel kasta lahtiklopitud muna sisse ja viimasena paneeri riivsaiasegus.
Kuumuta ahi 170 kraadini.
Kuumuta kastrulis rapsiõli 180 kraadini ja friteeri lihapallid, kuni lihapallid saavutavad kuldse värvi.
Aseta lihapallid küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja küpseta ahjus neid 10-15 minutit. Kuni hakkliha on täielikult valmis küpsenud.
Söö koheselt!