Viola sametine kõrvitsasupp

Viola sametine kõrvitsasupp

Viola sametine kõrvitsasupp

Viola sametine kõrvitsasupp

See mõnus ja lihtsalt valmiv sügisene kõrvitsasupp on välja töötatud koostöös Otto & Mesi andekate kokkadega. Tegu on maitsva ning kosutava supiga, millele annab kreemisuse Valio Viola naturaalne sulatatud juust! Supp hoiab kõhu täis, tuju hea ning maitseelamus on garanteeritud!

4 portsjonit
1 h
00 ratings

Koostisosad4 portsjonit

1 ¾ kg
Kõrvits
185 g
2 dl
4 dl
Vett
Ingveri jupp
Üks oks rosmariini
1 tk
Küüslauk
135 g
Peekon
1 spl
Kõrvitsaseemned
Sool
Pipar

Valmistamine

  1. Puhasta kõrvits ja haki umbes 1-2cm suurusteks kuubikuteks.
  2. Võta pott, lisa sinna veidi õli ja hakitud küüslauk.
  3. Prae küüslauk kergelt läbi ja seejärel kalla kõrvitsakuubikud potti, lisa vesi ja aseta pott tulele (pane potile ka kaas peale).
  4. Lisa ka riivitud või hakitud ingver (u4cm jupp) ja rosmariini lehed.
  5. Kuumuta umbes 15min kuniks kõrvits on pehme.
  6. Seejärel kasuta blenderit või nuimikserit, et püreestada segu.
  7. Kui segu on püreestatud kalla see tagasi potti.
  8. Lisa sinna ka Alma vahukoor ja Viola klassikaline sulajuust ning kuumuta keemiseni.
  9. Maitsesta soola ja pipraga.
  10. Samal ajal prae kergelt kõrvitsaseemned ja peekon.
  11. Serveerimisel tõsta supp kaussi ning kaunista kõrvitsaseemnete ja peekoniga.

Leia rohkem?

Leia rohkem retsepte.