Vegan täidisega kook

Vegan täidisega kook

Vegan täidisega kook

Vegan täidisega kook

Muna- ja piimavaba koogipõhi sobib hästi pidulikul puhul tordi valmistamiseks ja sobib ka veganitele. Selle koogi täidiseks on eksootilised puuviljad ning pinda kaunistab kohev vaniljemaitseline vaht.

8 portsjonit
2 h
00 ratings

Koostisosad8 portsjonit

põhi

2 dl
1 dl
õli
2 dl
suhkrut
2 dl
nisujahu
1 dl
maisitärklist
1 tl
küpsetuspulbrit
1 näputäis
soola

kihtide vahele ja peale

3 spl
multimahla
1 purki
grenadillimoosi
1 purki
mangokonservi
2 ½ dl
200 g

kaunistamiseks

grenadilli
värsket piparmünti

Valmistamine

  1. Sega põhja koostisained kokku. Kalla tainas määritud ja riivsaiaga üle puistatud koogivormi. Küpseta 175 kraadi juures u 40 minutit.
  2. Kummuta veidi jahtunud koogipõhi alusele. Lõika pooleks ja lase korralikult jahtuda.
  3. Niisuta mõlemaid põhjapooli mahlaga. Pane alumine põhi serveerimisalusele. Määri põhjale u pool moosikogust ja lisa mangolõigud. Vahusta taimne toidukreem ning kaeradessert kohevaks vahuks. Määri veidi vahtu koogi vahele.
  4. Määri veidi moosi teise koogipoole lõikepinnale ja pane see kaanena koogitäidise peale. Määri vaniljevahtu spaatliga koogi servadele ja pinnale. Soovi korral pritsi vahtu kaunistuseks. Määri väikese spaatliga ülejäänud moos värvitriipudena koogi külgedele.
  5. Kaunista grenadilli ja värske piparmündiga.

Leia rohkem?

Leia rohkem retsepte.