Vegan šokolaaditort

Vegan šokolaaditort

Vegan šokolaaditort

Vegan šokolaaditort

Õigesti valitud toodetega on vegan šokolaadikook kogu pere lemmik. Ja kui lihtne on seda teha! Täidise jaoks on vaja ainult 3 koostisosa. Valio taimne toidukreem annab täidisele uskumatu kreemisuse.

10 portsjonit
4 h
00 ratings

Koostisosad10 portsjonit

põhi

175 g
vegan šokolaadiküpsiseid
40 g

täidis

2 dl
taimekreem
200 g
200 g
vegan tumedat šokolaadi

pähklikreem

1 pakk
pähklišokolaadi
1 dl

kaunistamiseks

pähklišokolaadi
marmelaadi
granaatõuna
mandleid
rosmariini
tähtaniisi
viigimarju

Valmistamine

  1. Vooderda lahtise põhjavormi (20 cm läbimõõduga) põhi küpsetuspaberiga. Kaitske äärt kile või küpsetuspaberi ribaga, et kook ilusamini vormist välja tuleks.
  2. Purusta blenderis šokolaadiküpsised. Sulata või ja sega küpsisepuruga. Suru segu vormi põhja.
  3. Klopi taimne toidukreem vahuks ja sega hulka Oddlygood vanilli kaeradessert.
  4. Sulata šokolaad mikrolaineahjus madalal kuumusel (ca 200 W) või kuumaveevannis. Sega šokolaadisulam miksriga pidevalt korralikult läbi, lisades juurde toidukreemi-kaeradesserdi vaht.
  5. Täidis külmub kiiresti, nii et kanna see kohe vormile. Vajutage ettevaatlikult vastu serva, et vältida õhuaukude tekkimist.
  6. Lase enne külmutamist umbes pool tundi jahtuda.
  7. Kaunistuseks eralda 5 pähklišokolaadi tükki. Pane kaussi ülejäänud šokolaaditükid ja taimne toidukreem. Sulata need kuumaveevannis, kuni segu on sulanud ja tasane.
  8. Vala segu täidisele. Määri ühtlaselt laiali või tee pinnale muster. Jäta 2-3 tunniks külmkappi tarduma.
  9. Eemalda kook vormist. Silu serv spaatli või noa abil. Tõsta kook serveerimistaldrikule.
  10. Kaunista kook veganmaiuste, viigimarjade, granaatõunaseemnete, mandlite, tähtaniisi ja rosmariiniga.

Leia rohkem?

Leia rohkem retsepte.