Vegan datlikook

Vegan datlikook

Vegan datlikook

Proovi lihtsasti valmivat datlikooki, mida võib pakkuda ka veganitele. Parem oleks siiski söömisega valmistamisele järgneva päevani oodata, sest koogi maitserikkus ei ole veel täiuslikult välja kujunenud.

25 portsjonit
1 h
00 ratings

Koostisosad25 portsjonit

1 ¼ dl
vett
2 tl
lahustava kohvi pulbrit
200 g
200 g
pehmeid, kivideta datleid
1 dl
rapsiõli
1 ½ dl
suhkrut
2 tl
kaneeli
¼ tl
soola
4 dl
nisujahu
2 tl
küpsetuspulbrit

vormi määrimiseks

rapsiõli
riivsaia

Valmistamine

  1. Mõõda vesi ja lahustuva kohvi pulber plastkausi põhja. Kuumuta mikrolaineahjus nii palju, et pulber lahustuks vees. Lisa hulka kaeradessert ja datlid. Püreesta saumikseriga.
  2. Sega hulka õli, suhkur, kaneel, sool ja nisujahu-küpsetuspulbri segu.
  3. Kalla tainas õliga määritud ja riivsaiaga üle puistatud 1,8-liitrisesse keskelt auguga koogivormi.
  4. Küpseta ahju keskmisel/alumisel riiulil 175 kraadi juures u 50 minutit.
  5. Anna enne vormist vabastamist jahtuda. Serveeri alles järgmisel päeval.

Leia rohkem?

Leia rohkem retsepte.