Vegan dallasboston

Vegan dallasboston

Vegan dallasboston

Mahlaselt pehme vegan vormikook täidetakse taimse vaniljetäidisega ja paigutatakse vormi nagu bostoni kook.

4 portsjonit
2 h
00 ratings

Koostisosad4 portsjonit

3 dl
11 g
kuivpärmi
1 dl
suhkrut
1 tl
soola
½ spl
kardemoni
7 dl
nisujahu
½ dl
rüpsiõli

täidis

400 g
1 spl
maisitärklist

Valmistamine

  1. Soojenda kaerajook 42-kraadiseks. Lisa kuivpärm, suhkur ja maitseained, sega. Lisa pool jahust ja sega tainas ühtlaseks.
  2. Lisa vähehaaval ülejäänud jahu taignasse ja sõtku, kuni tainas lööb kausi servade küljest lahti. Lisa õli. Lase taignal rätikuga kaetud tuuletõmbuseta kohas kahekordseks kerkida.
  3. Valmista täidis: klopi kaeradessert ja tärklis ühtlaseks.
  4. Rulli kerkinud tainas ristkülikukujuliseks plaadiks. Määri sellele vaniljetäidis. Rulli taignaplaat rulli. Jäta ühenduskoht alla. Lõika terava noaga umbes kaheksa viilu. Paiguta viilud koogivormi. Lase rätiku all kerkida.
  5. Küpseta saia ahju keskmisel siinil 200 kraadi juures u 30 minutit või kuni kook on küps.

Leia rohkem?

Leia rohkem retsepte.