Vegan Biscoff kook

Vegan Biscoff kook

Vegan Biscoff kook

See biscoffi kook on uskumatult maitsev, vegan ja palju muud! See võlub kõiki külalisi - nii taimsete toitude eelistajaid kui ka kõigesööjaid. Suurepäraselt vahustatav taimne toidukreem annab täidisele ideaalse tekstuuri ja kohevuse.

10 portsjonit
5 h
00 ratings

Koostisosad10 portsjonit

põhi

150 g
biscoffi küpsiseid
50 g

täidis

2 dl
300 g
küpsisekreemi
200 g

kaunistamiseks

100 g
küpsisekreemi
¾ dl
1 tl
suhkrut
1 tl
vanillisuhkrut
100 g
biscoffi küpsiseid

Valmistamine

  1. Vooderda lahtise põhjavormi (20 cm läbimõõduga) põhi küpsetuspaberiga. Kaitske äärt kilega, et kook ilusamini vormist välja tuleks.
  2. Purusta küpsised blenderis. Sulata margariin ja sega biskviidipuruga. Suru segu vormi põhja.
  3. Klopi toidukreem tugevaks vahuks.
  4. Tõsta biskviidikreem lusikaga taldrikule ja sulata mikrolaineahjus madalal kuumusel (ca 180 W) umbes minutiks (või kuumaveevannis).
  5. Sega biskviidimääret pidevalt miksriga, lisa sagamise ajal juurde Oddlygood vanilli kaeradessert.
  6. Sega kokku biskviidi-kaeradesserdi segu taimse toidukreemi vahuga.
  7. Kanna täidis vormi. Lase külmikus vähemalt 3 tundi tarduda.
  8. Tõsta kook vormist välja ja tõsta serveerimistaldrikule. Silu servasid spaatliga.
  9. Sulata kuumaveevannis kaunistuseks mõeldud küpsisekreem. Mida vedelam on struktuur, seda kuumemaks see soojeneb. Kalla sulanud küpsisekreem lusikaga tordi äärtesse ja lase ka mööda külgserva maha kukkuda.
  10. Ekstrusioonide jaoks mõõda kaussi taimne toidukreem, suhkur ja vanillisuhkur ning klopi vahuks. Pane vaht suure tähekese avaga ekstrusioonikotti. Tee tordi peale rosetid.
  11. Lõpetuseks kaunista tort tervete ja ka purustatud küpsistega.

Leia rohkem?

Leia rohkem retsepte.