Toorjuustu-graavilõhe roosid rohelisel salatil

4 portsjonit

Valio Viola maitsestamata toorjuust 60g
Graavilõhe 250g
Salatisegu 120g
Sidrun 1tk
Oliivõli 6spl
Kalanaha krõpsud
Kirsstomat
Seesamiõli (kui meeldib)
Mustad seesamiseemned
Suhkur/mesi
Sool ja pipar

Valmistamine

1. Uhmerda kalanaha krõpsud.

2. Määri poolele soolalõheviilule Viola toorjuust, raputa peale uhmerdatud krõpsupuru ja rulli kalaviil kokku ilusaks roosiks.

3. Pese salatimaterjalid ja kuivata.

4. Sega kokku kaste ja maitsesta (kui meeldib võid kasutada seesamiõli).

5. Vahetult enne serveerimist sega salat kastmega läbi ja kaunista lõherooside ja seesamiseemnetega.