Vegan ja gluteenivaba Prantsusepärane praesai Oddly kaeravahepalaga

viilu gluteenivaba vegan saia 4
Kaerajook Oddlygood gluteenivaba, UHT, 1L 120 ml
kikerhernejahu 2 spl
vahtrasiirupit 1 spl
kaneeli 1 tl
sidruni koor 0,5
vanillisuhkrut 1 tl
soola näpuotsaga
kookosõli praadimiseks

Katteks:

Valio Oddlygood kaeravahepala vaarika ja mustika, e 150 g 150 g
vaarikaid
mustikaid
vahtrasiirupit

Valmistamine

Sega omavahel kaerajook, kikerhernejahu, vahtrasiirup, kaneel, sidrunikoor, vanillisuhkur ja sool kuni saad ühtlase segu.

 

Kalla segu taldrikule saiaviilude peale ja lase imbuda mõnikümmend sekundit. Kuumuta pannil õli ja prae saiu pannil 2-3 minutit kummaltki poolt kuni need on pealt kuldsed ja krõbedad.

 

Serveeri praesaia marjadega ning Oddlygood kaeravahepala ning vahtrasiirupiga.

 

Retsepti autor Triinu Võsu http://triinuvosu.blogspot.com/