Banaanipannkoogid pudinguga

12 portsjonit

mandlijahu 20 g
nisujahu 120 g
täisteranisujahu 150 g
küpsetuspulbrit 20 g
soola 0,25 tl
mandlipiima 350 g
muna 2
vanilliekstrakti 1 tl
Alma maitsestamata kreeka jogurt 180g 150 g
rafineerimata roosuhkrut 15 g
banaan 1

Serveerimiseks

värskeid maasikaid 150 g
Valge šokolaadi-pähklimaitseline proteiinipuding magusainetega 2 topsi

Valmistamine

TÄHELEPANU! Sega suures kausis kokku täisteranisujahu, nisujahu, mandlijahu, küpsetuspulber, sool. Vispelda kausis kokku piim, munad, suhkur ja vanilliekstrakt, lisa kreeka jogurt, sega veelkord. Vala segu kuivainetega kokku ja sega läbi. Viiluta 1 suurem banaan.

 

VALMIS OLLA! Kuumutage pann keskmisel kuumusel, kui sul on spetsiaalne pannkookide jaoks mõeldud pann, siis ei ole eraldi rasvainet vaja. Soovi korral pruunista kookosrasvaga. Pane pannile 1 spl taigent, kohe selle peale 1 viil banaani ja uuesti 0,5 spl taigent. Pööra ümber kui pannkoogi servade ümber moodustuvad mullid. Korda sama ülejäänud taignaga. 

Soovitan! Hea on väiksem ühe pannkoogi jaoks mõeldud pann.

 

START! Serveeri pudingu ja marjadega. Naudi seda hetke, nad on lihtsalt oivalised, kohevad, keskel banaaniüllatusega ja üle valatud valge šokolaadi pudingu ja maasikatega. See päev on lihtsalt täiuslik! 

 

Retsepti autor: Marjaana Vaher https://www.marjaanavaher.ee/