Lillkapsasupp Aura sinihallitusjuustuga

4 portsjonit

Lillkapsast 500 g
Sibulat 2 tk
Vett 1 l
Kanapuljongikuubikut 1-2
Hakitut basiilikut 0,5 sl
Valio Aura sinihallitusjuustu 150 g
Valio toiduvalmistuskoort 200 ml
Hakitud peterselli serveerimiseks

Valmistamine

Tükelda lillkapsas ja sibul. Lase vesi keema ja lisa ka puljongikuubikud. Tõsta lillkapsa- ja sibulatükid keevasse puljongivette ning keeda kuni lillkapsas on pehme. Lisa basiilik, tükkideks lõigatud Valio Aura sinihallitusjuust ja Valio toidukoor ning sega. Kui juust on sulanud, püreeri supp saumiksriga ühtlaseks. Raputa peale peterselli.

Supile võid serveerida peale ka ahjus küpsetatud saiakuubikuid. Või paku kõrvale krõbedaks röstitud sepikut/bruschettasid.