Spinatiampsud sulajuustuga

Lehttainast 1 pakk
Hakitud pähkleid 12 tl

Täidis

Värsket spinatit 150 g
Toiduvalmistamiskoort juustuga 2,5 dl (1 pakk)
Mune 3 tk
Soola 1 tl
Valget pipart 1/2 tl
Värskelt jahvatatud muskaatpähklit 1/2 tl
Valio Viola sulatatud juustu 100 g

Valmistamine

Aseta lehttainas küpsetuspaberile ja sulata toatemperatuuril pehmeks. Määri muffinipann võiga. Lõika sulanud tainast välja ruudud, venita need natuke laiemaks ja vajuta muffinivormi. Puista igale tainatükikesele hakitud pähkleid. Haki pestud ja kuivatatud spinatilehed. Võid kasutada ka külmutatud spinatit, kuid sulata ja nõruta see eelnevalt põhjalikult. Sega koor, munad, maitseained ja hakitud spinat. Vala täidis vormidesse taina peale. Lõika peale toorjuustu. Keera taina servad nii, et need jääksid üle täidise ja küpseta ahjus 225 kraadi juures 20-25 minutit.
 

Lase natuke jahtuda ja naudi mõnusaid spinatiampse!