Kreveti-kurgi tartar toorjuustukreemi ja kalamarjaga

4 portsjonit

Hiidkrevett 250g
Alma Eesti või 82% 10g
Kurk 0,25tk
Valio Viola maitsestamata toorjuust 50g
Alma maitsestamata kreeka jogurt 200g
Forellimari 30g
Värske till 2spl
Valge vein
Sool ja pipar

Valmistamine

1. Puhasta krevetid.

2. Prae krevetid võiga läbi, maitsesta ja lisa valge vein (kogu kuumutamine kokku maksimaalselt 3 min).

3. Jahuta krevetid ja lõika väikesteks kuubikuteks.

4. Pese kurk, eemalda seemned ja lõika väikesteks kuubikuteks.

5. Haki till väga peeneks.

6. Sega kokku till, kreeka jogurt, toorjuust ja maitsesta.

7. Sega kokku krevetid, kurk ja kalamari (kui vaja lisa lusikatäis oliivõli) ning serveeri kastme kõrval.