Cannellonid tilli-toorjuustutäidisega

12 portsjonit

Tilii-toorjustu hakklihatäidis:

Oliiviõli (praadimiseks)
sibulat 0,5
hakkliha 300 g
Valio Viola toorjuustu tilliga 100 g
Valio Atleet Cheddar juustu 125 g
Meresoola
Cayenne pipart
Jahu Paneering nr.1:
2 muna Paneering nr.2:
Riivsai Paneering nr.3:
Rapsiõli Friteerimiseks:

Valmistamine

Kõigepealt valmista täidis. Selle jaoks pruunista pannil sibul. Nõruta sibul üleliigsest rasvast ja jahuta maha. Seejärel sega omavahel hakkliha, toorjuust, juust, sibul ja maitseta meresoola ning cayenne pipraga.
Pane saadud segu pritskotti ja seejärel külmkappi, kuniks valmivad cannellonid.
Kuumuta potis vesi ja maitsesta meresoolaga. Soolasus on sama nagu pasta vesi ehk siis meresoolane. Keeda cannellonisi vees 3 minutit. Seejärel kurna vesi ja nõruta cannellonid.
Kuumuta kõrges kuid kitsas kastrulis õli 150-160 kraadini.
Täida cannellonid koheselt toorjuustu-hakklihatäidisega ja kata kilega, seniks kuni valmistad ette paneeringu kausid. (kilega katmine on vajalik, et cannellonid liialt ära ei kuiva)

Täida esimene paneeringu kauss jahuga.
Teises kausis klopi munad lahti.
Kolmas kauss täida riivsaiaga.

Alusta cannellonide paneerimist jahuga, seejärel munasegus, kolmandana riivsaias, siis uuesti munasegus ning viimasena jällegi riivsaias. Friteeri cannellonid õlis, kuni saavutad kuldse värvi ning cannelloni sisetemperatuur on vähemalt +70 kraadi. (mõõtmiseks on vaja kasutada toidutermomeetrit)
Head isu!

http://kristiankokkab.blogspot.fi/2018/03/cannellonid-tilli-toorjuustutaidisega.html