Ampsupitsa

lapi leib kaeraga 4 tk
salaamit 8 viilu
Atleet Eesti viilujuust 4 viilu
ketšupit 4 spl
rukolat peotäis

Valmistamine

Pane ahi sooja 160 kraadi peale. Pane küpsetusplaadi põhjale küpsetuspaber ja aseta sinna 4 viilu lapi leiba. Pane igaühele neist 1 spl ketšupit ja hõõru mööda lapileiba laiali.

Aseta peale 2 viilu salaamit ja tee Atleet Eesti juustuviil väiksemaks, rebi vaba käega väiksed tükid. Nüüd supsti ahju! Ära ahjus kaua hoia, täpselt nii vähe, et juust kergelt pealt sulama hakkab, nii püsib lapi leib hästi mõnusalt pehme ja juustu tekstuur jääb parasjagu.

Kui Sa armastad rukolat siis säti seda serveerimisel veel peale, juhul kui sa Ampsupitsat juba otse ahjust pintslisse ei pistnud. Ka seda võib juhtuda, sest nad on nii lihtsad ja head!

Retsepti autor: Marjaana Vaher