Vegan ja gluteenivaba Prantsusepärane praesai Oddlygood kaeravahepalaga

Vegan ja gluteenivaba Prantsusepärane praesai Oddlygood kaeravahepalaga

Vegan ja gluteenivaba Prantsusepärane praesai Oddlygood kaeravahepalaga

Vegan ja gluteenivaba Prantsusepärane praesai Oddlygood kaeravahepalaga

Oddlygood vaarika ja mustika kaeravahepala annab praesaiadele marjase maitse. Tegemist on taimse retseptiga, mis sobib imeliselt nii hommikusöögiks kui ka magustoiduks.

4 portsjonit
30 min
00 ratings

Koostisosad4 portsjonit

4 viilu
viilu gluteenivaba vegan saia
120 ml
2 spl
kikerhernejahu
1 spl
vahtrasiirupit
1 tl
kaneeli
½ tk
sidruni koor
1 tl
vanillisuhkrut
1 näputäis
soola
kookosõli

Katteks

150 g
vaarikaid
mustikaid
vahtrasiirupit

Valmistamine

  1. Sega omavahel kaerajook, kikerhernejahu, vahtrasiirup, kaneel, sidrunikoor, vanillisuhkur ja sool kuni saad ühtlase segu.
  2. Kalla segu taldrikule saiaviilude peale ja lase imbuda mõnikümmend sekundit. Kuumuta pannil õli ja prae saiu pannil 2-3 minutit kummaltki poolt kuni need on pealt kuldsed ja krõbedad.
  3. Serveeri praesaia marjadega ning Oddlygood kaeravahepala ning vahtrasiirupiga.
  4. Retsepti autor Triinu Võsu http://triinuvosu.blogspot.com/

Leia rohkem?

Leia rohkem retsepte.