Kaval Antsu suitsujuustu-ananassisalat tiigerkrevettidega
4 portsjonit
Valio Kaval Antsu suitsujuustu | 250g |
Ananassi konserv(tükke) | 400g |
Rucolat | 40g |
Chillit | 10g |
Kirsstomateid | 125g |
Tiigerkrevette (tooreid, terveid) | 12tk |
Sidrunit | 1tk |
Soola | |
Pipart |
Valmistamine
Koori juust ja lõika sentimeetristeks kuubikuteks, lisa ananass, majonees ja peeneks hakitud chilli. Seejärel sega massid omavahel ning maitsesta soola ja pipraga, kui eelistad magusamat salatit, lisa juurde ka veidikene ananassimahla. Aseta taldrikule rucolapadi, tõsta peale valminud salat ning lisa kirsstomateid.
Puhasta krevetid, jättes pea ja sabaots külge. Prae krevetid oliivõlis ning maitsesta soola, pipra ning sidrunimahlaga.
Tõsta krevetid valmisseatud salatile ja naudi hõrku maitset!