Jogurtikauss puuviljade ja müsliga

Valio PROfeel mustasõstra proteiinijogurt 200g 200g

Tatramüsli

metspähkleid 50g
mandleid 50g
kaneeli 1tl
kardemoni 0,5tl
kookosrasva 1spl
toortatrahelbeid 80g
mett 1spl

Purusta mandlid ja pähklid noaga väiksemateks tükkideks ja lisa kõik komponendid kastrulisse. Sulata pliidil madalal kuumusel pidevalt segades komponendid, et mesi ja kookosrasv sulaks kõikide komponenditega kokku. Seejärel vala see eelnevalt küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja küpseta 160 kraadises ahjus ca 10-15 minutit. Sega ka ahjus vahepeal müslit, et ta ühtlasemalt pruunistuks. Jahuta müsli ja säilita seda õhukindlas anumas.

 

Täiuslikuks hommikusöögiks haara üks tops PROfeel mustsõstra proteiinijogurtit, lisa sellele müslit ja peotäis vaarikaid ja mustikaid, mõnusa nüansi annab ka füüsal. Lase hea maitsa!

 

Retsepti autor: Marjaana Vaher

https://www.marjaanavaher.ee/